Vatreni trenirali: Modrić i Mandžukić spremni za Portugal

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je trennig u svom kampu u Deauvilleu, posljednji uoči puta Lens. Izbornik Ante Čačić, koga su strani mediji proglasili najboljim izbornikom dosadašnjeg dijela Europskog prvenstva, napokon je na raspolaganju imao kompletnu momčad, dakle, svih 23 igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TRENING, VATRENI, EURO, FAH 2

Trenirali su i Luka Modrić te Mario Mandžukić i oni će biti potpuno spremni za utakmicu odluke 25. lipnja protiv Portugala u Lensu. Ovo je inače bio prvi trening Vatrenih još od utakmice s Češkom na kojem je izbornik imao na raspolaganju sve igrače.

TRENING, VATRENI, EURO, FAH 4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozljeda Luke Modrića je, srećom, prošlost, a i naš najbolji nogometaš se donekle odmorio za utakmicu koju će igrati protiv dvojice svojih klupskih kolega, Ronalda i Pepea iz Reala. Problema s ozljedom nema više ni Mario Mandžukić, dok će protiv Portugala Vedran Ćorluka zaigrati bez vaterpolske kapice, što znači da se potpuno oporavio.

Na utakmici protiv Češke ozlijedio se Luka Modrić,  određene probleme  imao je i Mario Mandžukić. No, obojica su sada potpuno spremni.

TRENING, VATRENI, EURO, FAH 3

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, sutra naša reprezentacija odlazi prema Lensu gdje će se na stadionu Bollaert-Delelis u subotu odigrati, nadajmo se i pobijediti, susret s osmom reprezentacijom svijeta na Fifinoj ljestvici. Radi se o utakmici u kojoj nema favorita i sve su opcije otvorene.

Spomenimo isto tako da će Vatreni po prvi puta na ovom Euru igrati u tradicionalnim kockastim dresovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.