Vatreni večeras u Ljubljani počinju put prema Kataru

Zagreb, 15.11.2018 - Utakmica 3. kola elitne A skupine Lige nacija između reprezentacija Hrvatske i Španjolske. Na slici hrvatska nogometna reprezentacija. foto HINA/ Damir SENČAR /ds

Hrvatska nogometna reprezentacija protiv Slovenije otvara kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru. Utakmica na stadionu Stožice počinje u 20.45 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je prvi od tri vezana dvoboja Vatrenih u nepunih tjedan dana. Nakon Slovenije, igraju protiv Cipra 27. ožujka, a zatim protiv Malte tri dana poslije.

“Za njih je to jednako važna utakmica kao i za nas, itekako ih uvažavamo, njihovog izbornika Matjaža Keka također. Čeka nas sve, samo ne lagana utakmica, ali više ionako nema laganih utakmica. Nema, doduše, ni ključnih utakmica, trebaju nam bodovi, pokušat ćemo ih osvojiti. Moramo biti motivirani, agresivni i jako ozbiljni. Svjesni smo da je Euro pred vratima, ali u prvom redu moramo biti fokusirani na ove utakmice. Na Euro ćemo misliti poslije”, rekao je Dalić.

I slovenski izbornik Matjaž Kek je pokazao puni respekt prema hrvatskoj reprezentaciji, prema Daliću za kojeg je rekao da radi odličan posao, tako i prema igračima s obzirom na postignute rezultate u klubovima za koje nastupaju i u reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čeka nas utakmica s najkvalitetnijim protivnikom s kojim se do sada susrela ova generacija naših nogometaša. Vjerujem da će to biti prava i kvalitetna utakmica na obje strane”, rekao je Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.