Vedran Ćorluka otkrio gdje želi živjeti nakon nogometne karijere i kako će odgoda Eura utjecati na reprezentaciju

Foto: snimka zaslona

Vedran Ćorluka još igra za moskovski Lokomotiv, a trenutno ima i puno zanimljiviji obiteljski život jer sa suprugom, pjevačicom Frankom Batelić početkom siječnja dobio je sina Viktora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dotaknuo se pitanja bi li on postati kao Darijo Srna, legenda Šahtara iz Donjecka, koji je nakon igračke karijere ostao raditi u klubu?

“Zasad ne razmišljam o tome, ali mislim da se tako nešto ipak neće dogoditi. Htio bih se vratiti kući, živjeti u Zagrebu, sa svojom obitelji, prijateljima. Želio bih proći sve ono što nisam prošao dosad u životu, ono za što nisam imao vremena. Obitelj u Zagrebu, a ja u Moskvi? Nekako mi se ne sviđa takav život. Ali velim, vidjet ćemo…”, ističe za Sportske novosti.

Upitan o odgodi Eura i utjecaju na hrvatsku reprezentaciju, priča: “Ja držim da je odgoda Eura čak i prednost za našu reprezentaciju. Oni reprezentativci koji su manje igrali ove sezone sigurno će u ovih godinu dana imati šansu pronaći neki klub gdje će više igrati ili će u vlastitom dobiti veću minutažu. Nećemo mi puno izgubiti s obzirom na to da će svi biti stariji godinu dana. U to sam sto posto siguran. To se prije svega odnosi na Luku Modrića koji će uvijek biti – Luka. Imao on 34 ili 35 godina, to neće igrati nikakvu ulogu. S druge strane, izbornik Zlatko Dalić imat će više vremena za isprobati neke druge igrače, nova rješenja. Možda će kroz ovih godinu dana netko novi iskočiti. Tako da ne vidim da je odgoda Eura neka negativna stvar za Hrvatsku.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.