Velika engleska nada na Euru: Malo mi je i žao izbornika

epa09135896 Manchester City's Phil Foden (R) celebrates after scoring the 2-1 lead during the UEFA Champions League quarter final, second leg soccer match between Borussia Dortmund and Manchester City in Dortmund, Germany, 14 April 2021. EPA/FREDERIC SCHEIDEMANN / POOL

Mlada engleska nada Phil Foden postao je zvijezda engleske konferencije za medije zbog nove frizure, prvenstveno zbog sličnosti s Paulom Gascoigneom s Eura 1996. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je da nije pokušao nikoga kopirati već pronaći svoj novi stil. Ipak, pohvalio je bivšeg velikog engleskog igrača.

– Sjećam se kad sam gledao njegove isječke na TV-u, bio je nevjerojatan igrače. Svi znaju koliko on znači za ovu naciju i ako i unesem malo Gazze na teren, neće to biti tako loše, rekao je Foden.

Ove sezone postigao je 16 golova u 50 nastupa za City i važna je uzdanica engleskog izbornika Garetha Southgatea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Malo mi je i žao izbornika jer mora izabrati samo 11 igrača za prvu postavu. Tko god ne uđe u prvih 11 je također vrlo kvalitetan, ali što god napravi i odluči svi smo uz njega, govori Foden.

Engleska slovi za jednog od glavnih favorita na Euru.

– Mislim da imamo sjajan balans u momčadi i mislim da ćemo stvarno odlično odigrati na ovom turniru, a možemo ga i osvojiti, rekao je Foden.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Englezi prvu utakmicu igraju u nedjelju protiv Hrvatske na Wembleyu od 15 sati, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.