Velika sreća u obitelji: Šime Vrsaljko ponovno postao otac

Foto: Instagram

Slovenska dizajnerica i poduzetnica Kaja Vidmar i bivši Vatreni Šime Vrsaljko s javnosti su sretnu vijest o trudnoći podijelili kada je Kaja bila trudna šest mjeseci, a sada su i postali roditelji sina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaja je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj Šime u naručju drži njihovog sina, a pored njih je njihova kći Viktorija.

“Moj svijet”, napisala je Kaja uz ovu fotografiju.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Osjećam se potpuno drukčije nego u prvoj trudnoći. Svaka trudnoća zaista je posebna za sebe. Koliko ima umora i mučnine, toliko je i radosti u obitelji i sretnog iščekivanja, a braci se posebno vesele Viktorija i Bruno. Sve je spremno za našeg novog člana koji će mnogo toga ”naslijediti” od Viktorije jer razlika među njima neće biti velika. Jedva čekamo zagrliti ga”, izjavila je u razgovoru za Gloriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.