Veliko zanimanje navijača za Dinamovu utakmicu sezone: Preko Rosenborga do Lige prvaka…

Foto: fah

Pred vratima je najveća ovosezonska utakmica Dinama, meč za Ligu prvaka na Maksimiru protiv norveškog Rosenborga. Otprilike šanse su 50:50, Dinamo je, s druge strane, u Budimpešti protiv Ferencvarosa (4:0) pokazao kvalitetu te najavio kako s pravom računa na nastup u najjačoj klupskoj nogometnoj ligi svijeta te, dakako, na unosan financijski bonus koji bio tada dobio od UEFA-e.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliko zanimanje vlada za prvu utakmicu kvalifikacija za Ligu prvaka protiv Rosenborga na Maksimiru, navijači su već od 9:30 počeli dolaziti u Maksimir. Tri i pol sata prije početka prodaje ulaznica za Rosenborg, stvarao se red. Tri i pol sata čekali su da kupe ulaznice za play-off Lige prvaka, piše portal 24 sata.

 

View this post on Instagram

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači od jutra čekaju početak prodaje ulaznica za Dinamo – Rosenborg ???????⚽️ Idemo zajedno u Ligu prvaka! ? #dinamozagreb #zagreb #dinamo #hrvatska #croatia #football #ucl ? Luka Stanzl/Pixsell

A post shared by GNK Dinamo (@gnkdinamo) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, oko 13 sati blagajne su otvorene, dok je u redu već bilo oko 100 ljudi, kako bi došli do vrijednog papirića koji će im omogućiti uživanje u još jednom europskom spektaklu Dinama. Navijači su, dakako, uvjereni da mogu ostvariti pobjedu, naime, ako izbace Rosenborg Modri će izboriti nastup u grupnoj fazi Lige prvaka.

A tamo će ipak čekati daleko jači protivnici, tim bi prije za Dinamo bilo bolje riješiti situaciju oko odlaska ili ostanka najboljeg igrača Danija Olma. U slučaju da Španjolac ostane u Maksimiru Dinamo može računati i ponešto bodova u najjačoj klupskoj ligi svijeta.

Kako stvari stoje, ako je suditi prema redovima u Maksimiru, Modri će imati veliku podršku navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.