Veselin Vujović svojim ispadima zasjenio vrhunski sportski događaj u Hrvatskoj

Foto: fah

Kontroverzni slovenski izbornik Veselin Vujović svojim nekontroliranim ispadima zasjenio je jedan fantastično organiziran sportski događaj u Hrvatskoj, Europsko rukometno prvenstvo tijekom kojeg smo, barem do sada, vidjeli vrhunski rukomet. Neizvjesne utakmice, pregršt iznenađenja, ali i očekivanu dominaciju Francuza, nažalost, vidjeli smo i nesportske ispada slovenskog izbornika, koji je uglavnom kad je gubio vrijeđao suce, prijetio, a kad je pobjeđivao radovao se na način koji je samo njemu bio duhovit te dijelu ”regionalnih medija”, koji su samo formalno hrvatski. Da ne spominjemo uvrede na račun nekih hrvatskih mjesta, koje je nazvao ”vuko*ebinama….”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večeras je u sjajnoj utakmici Slovenija pomalo neočekivano, ali zasluženo, pobijedila Španjolsku u Varaždinu (31:26) u drugom krugu Eura te je tako ostala u igri za polufinale, dok je Španjolska porazom ugrozila svoj do utakmice ”siguran plasman.’  Izbornik Slovenije istaknuo se svojim motivacijskim izjavama u minutama odmora.

Svojem igraču tako je ”Vujo” rekao: “Ako te Canellas predribla ubit ću odmah i tebe i sebe, na mjestu. On je umro odavno…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treba spomenuti kako je ovo zapravo bila jedna o Vujovićevih ”normalnijih” izjava, koja čak u sebi i ima nešto ”duhovito.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.