Vida izazvao mnoštvo pozitivnih reakcija u emisiji Dulum zemlje: Pričao o svojoj farmi crnih, slavonskih svinja

Foto: snimka zaslona

Brončani Domagoj Vida gostovao je u dokumentarnom serijalu “Dulum zemlje” i tako otvorio drugu sezonu HTV-ovog dokumentarnog serijala. Predstavio je projekt kojim je revitalizirao malo slavonsko mjesto Cret Viljevski, pokraj Donjeg Miholjca. Govorio je o farmi crnih slavonskih svinja koju je pokrenuo s prijateljima Lukom Mandićem te braćom Draganom i Dimitrijem Simonovićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ispočetka nisam bio upućen u crne svinje te nitko od nas nije imao veze sa stočarstvom. Svi su bili sigurni da je to bacanje novca, rekao je Vida.

– Godine 2014. bili smo kod Domagoja u Kijevu. U tom trenutku je bila kriza i nije bilo puno posla. Rekao nam je da bi nam rado pomogao, ako želimo pokrenuti neki biznis, rekao je prijatelj Dimitrije Simonović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Kada smo rekli da bi držali svinje, on je zastao u jednom trenutku i pitao nas jesmo li normalni, rekao je prijatelj Dragan Simonović.

– U životu trebaš biti hrabar i moraš dati da bi ti se vratilo, zaključio je Vida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.