(VIDEO) Argentinski par toliko opijen nogometom da se vjenčao na stadionu

Foto; Snimka zaslona

Iz daleke Argentine, koja je poznata, između ostaloga, kao zemlja nogometa, dolazi jedna zanimljivost koja nije nužno vezana uz sam nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da nogomet ponekad prelazi sve granice, pa i one koje možda ne bi trebalo prekoračiti, pokazuje slučaj iz Argentine, koji zasigurno nije jedini. Naime, jedan argentinski par vjenčao se na stadionu La Bombonera, radi se o kultnom stadionu jednako kultnog kluba – Boca Juniors. Klub, je između ostaloga, poznat kao i klub Diega Maradone. Jedan od najboljih nogometaša svih vremena ovaj je klub, kako je sam rekao, “duboko urezao u srce.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitanje je, naravno, koliko zapravo mogu biti kontraproduktivna vjenčanja na stadionima, iako ne znači ako je ovaj argentinski par imao vjenčanje na stadionu da nije imao svećenika? Uostalom, vrhovni moralni autoritet svijeta, Petar naših dana, Papa Franjo, veliki je zaljubljenik u nogomet, kao i velika, velika većina Argentinaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.