(VIDEO) Atletico Madrid spasio bod protiv Athletic Bilbaa pogotkom deset minuta prije kraja, igrao i Šime Vrsaljko…

Foto: fah

U dvoboju 19. kola španjolskog nogometnog prvenstva Athletic Bilbao i Atletico Madrid su na stadionu San Mames odigrali 2-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su poveli golom Kokea već u trećoj minuti, međutim baskijski sastav je uspio okrenuti rezultat, a strijelci su bili Inigo Lekue (42) i Oscar De Marcos (56). U 80. minuti Atletico je uspio izjednačiti sjajnim pogotkom Antoinea Griezmanna sa 25 metara.

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko odigrao je cijeli susret za goste iz Madrida.

U ‘ljepotici’ kola Sevilla je na gostovanju pobijedila Osasunu 4-3. Domaćin je vodio 1-0 i 2-1, no nije uspio izdržati pred naletima Andalužana. Sevilla je od 1-2 okrenula rezultat u 4-2, da bi ‘fenjeraš’ Primere u posljednjim sekundama smanjio na 4-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golove za Sevillu zabili su Vicente Iborra (43, 65), Franco Vazquez (80) i Pablo Sarabia (90+2), dok su strijelci za Osasunu bili Sergio Leon (15), Vicente Iborra (63-ag) i Kenan Kodro (90+3).


,,, by ReplayFootCom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Real Madrid sa 43 boda, Sevilla je druga sa 42 boda, Barcelona je treća sa 38 bodova, dok je Atletico Madrid četvrti sa 35 bodova. Real i Barca imaju po utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.