(VIDEO) ATP Toronto: Umorni Ivo Karlović poražen od Dimitrova

Foto: fah

Hrvatski tenisač Ivo Karlović poražen je u trećem kolu ATP Masters 1000 turnira u kanadskom Torontu od Bugarina Grigora Dimitrova s 6-3, 7-5.  Hrvatski tenisač ipak nije mogao preko Dimitrova koji je u petom međusobnom susretu bio bolji i poveo 3:2 ukupno u pobjedama. Nakon što je u zadnja dva tjedna osvojio turnir, jednom igrao u finalu, pobijedio i Marina Čilića, Div sa Šalate očito više nije mogao. I najizdržljiviji se ponekad umore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oba tenisača su imala po 14 asova no Karlović je imao i sedam dvostrukih pogrešaka. Dimitrov, trenutno 40. igrač svijeta na ATP ljestvici, u četvrtfinalu turnira će igrati protiv Keija Nishikorija. U normalnim okolnostima vjerojatno bi Karlović na ovakvoj podlozi kakva je u Torontu slavio, ne samo zato što je na ATP ljestvici ispred Dimitrova nego i zbog toga jer je kvalitetniji tenisač na tvrdim podlogama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.