(VIDEO) I dok čeka transplantaciju bubrega Ivan Klasnić postiže golove, na jednoj utakmici zabio ih je sedam

Foto. Snimka zaslona

Zadnjih tjedana mediji često pišu o bivšem hrvatskom reprezentativcu Ivanu Klasniću, nažalost, tek u kontekstu činjenice da je zbog problema s transplantiranim bubregom ponovno došao na listu čekanja kako bi i po treći puta obavio transplantaciju. Naravno, nitko ne može znati koliko će proces čekanja trajati, s jedne strane svaki čas Ivan može dobiti bubreg, a može s druge strane trajati godinama, pa i, nažalost, zauvijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Ivan Klasnić se ne predaje, što je zaista sjajna vijest koja je mnoge obradovala, bez obzira bili ljubitelji nogometa ili ne. Naime, Ivan ima 35 godina, dakle, nekoliko je mjeseci stariji od bivšeg kapetana Vatrenih Darija Srne, u tom kontekstu mogao bi još igrati ozbiljan nogomet, naravno, da se nije dogodilo s presatkom to što se dogodilo.  Ipak, i u takvoj situaciji Ivan se bori, igra nogomet i zabija, doduše ne više na onoj najvišoj razini, vjerojatno nikad više na takvoj razini, ali opet da u jakom klubu, svom Werderu.

Naime, Klasnić je zaigrao za Werder, gdje je uz njega najveća zvijezda bio Torsten Frings,  u finalu malonogometnog turnira Werder je poražen od Osnabrucka dosta tijesno,  s 3:2, u susretu za treće mjesto Bochum All stars s 4:3 svladao HSV. Priča turnira svakako je polufinale između Werdera i Bochuma, Wederovoj pobjedi pridonio je Klasnić zabivši čak sedam golova. Kao u najboljim danima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zabio sam šest golova jednom u utakmici mlađih uzrasta, sedam još nikad na utakmici”, rekao je Ivan, oduševljen nakon polufinalne utakmice i saznanja, koje je za njega itekako poticajno, da je još uvijek u formi. Dobra vijest zbog svega onoga što mu predstoji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.