(VIDEO) Dejan Lovren se oporavio i zaigrao u derbiju te porazu Liverpoola u Liga kupu od Chelseaja

Foto: Twitter

Hrvatski stoper Dejan Lovren, koji se je oporavio od ozljede, odigrao je prvi susret u novoj sezoni za Liverpool, no “redsi” su u srijedu na Anfieldu u šesnaestini finala engleskog Liga kupa izgubili od Chelseaja sa 1-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool je poveo golom Daniela Sturridgea (58), no u završnici susreta Emerson Palmieri (79) i Eden Hazard (85) donose pobjedu Chelseaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal je svladao drugoligaša Brentford sa 3-1, dok je West Ham protiv četvrtoligaša Macclesfielda Towna slavio sa 8-0.

Nakon što je poslije 90 minuta bilo 2-2, Tottenham je boljim izvođenjem penala svladao Watford sa 4-2. A dan ranije drugoligaš Derby County je na Old Traffordu pobijedio Manchester United sa 8-7 nakon izvođenja penala.

REZULTATI –
26. rujna:
Arsenal – Brentford 3-1
Liverpool – Chelsea 1-2
Nottingham Forest – Stoke City 3-2
West Ham – Macclesfield Town 8-0
Tottenham – Watford 4-2 (2-2) penali
25. rujna:
Bournemouth – Blackburn Rovers 3-2
Blackpool – Queens Park Rangers 2-0
Burton Albion – Burnley 2-1
Millwall – Fulham 1-3
Oxford United – Manchester City 0-3
Preston North End – Middlesbrough 3-4 (2-2) penali
Wolverhampton – Leicester City 1-3 (0-0) penali
Wycombe Wanderers – Norwich City 3-4
Manchester United – Derby County 7-8 (2-2) penali
West Bromwich Albion – Crystal Palace 0-3

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. listopada:
Everton – Southampton

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.