(VIDEO) Divljanje huligana u Brazilu: Strašni navijački neredi, sve počelo bakljama, policija morala pucati, ima poginulih…

Foto_ Snimka zaslona

U Brazilu se igrao derbi tamošnjeg nogometa između Vasca de Game i Flamenga, gosti su prvi put nakon 44 godine slavili na travnjaku Vasco de Game. Konačni rezultat bio je 1:0 za Flamengo. No, neće se, naravno, utakmica pamtiti po povijesnoj pobijedi Flamenga nego, nažalost, po navijačkim neredima koji su rezultirali jednim ubijenim navijačem te desecima ozlijeđenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domači huligani podivljali su nakon poraza svoje momčadi te su na travnjak počeli bacati baklje te ostale pirotehničke naprave, policija je na to sve uzvratila suzavcem te je nastao kaos, kako na tribinama tako i na ulicama Rio de Janeira.  Prema pisanju brazilskih medija huligani su na policiju počeli bacati sve što im je došlo pod ruku, zbog čega su policajci u jednom trenutku morali pucati.

Tijekom kaosa jedan je navijač ubijen nakon što je hicima iz vatrenog oružja pogođen u prsa, dok su dvojica pogođena u nogu te se nalaze u bolnici.  Navodno se u bolnicama nalazi desetak i više teško ozlijeđenih osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.