(VIDEO) Djevojčica koja je oduševila Europu: Proslava pogotka u stilu Cristiana Ronalda!

Foto: Snimka zaslona

Najbolji igrač Reala Cristiano Ronaldo najzaslužniji je za povijesnu, prvu, pobjedu Reala u Dortmundu u 2. kolu grupne faze Lige prvaka.  Real je slavio protiv Borussije 3:1, Ronaldo je zabio dva pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon drugog pogotka najboljeg igrača Reala navijači kraljevskog kluba nisu mogli sakriti oduševljenje na tribinama njemačkog Westfalena.

Oduševljena igrom i pogotkom Cristiana Ronalda bila je i jedna djevojčica na tribinama u dresu aktualnog prvaka Europe, koja je pogodak proslavila na Ronaldov način, raširivši ruke te je tako postala hit na društvenim mrežama i brojnim portalima. Bila je to proslava drugog pogotka portugalskog reprezentativca za konačnih 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.