(VIDEO) Duvnjak: ‘Treba biti iskren, jednostavno nismo bili pravi. Sva sreća pa mi je ušao zadnji šut’

Foto: snimka zaslona

U dvoboju 3. kola druge faze kvalifikacija za EURO 2020. u Beogradu su hrvatski rukometaši su odigrali 25-25 (13-13) sa Srbijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan Domagoj Duvnjak bio je iskren nakon utakmice pa je priznao kako Hrvatska može i mora puno bolje.

“Prije svega, mislim da smo jako dobro ušli u utakmicu, poveli smo 4:1, pa smo imali 5:2. Igrali smo dosta pokretljivo u obrani i solidno u napadu, ali poslije toga, moram biti iskren pa reći da nismo odigrali baš najbolju utakmicu. U svakom slučaju nakon toga su nas usporili, bilo smo prestatični u napadu. Drugo poluvrijeme su vodili 20:18, imali su kontru za tri razlike, srećom Šego je to obranio i nakon toga je krenulo gol za gol. Sve u svemu, mislim da je podjela bodova najpravedniji ishod”, rekao je za RTL.

Potegnuo si zadnju loptu za izjednačenje?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ruke sudaca su bile gore i morao sam šutirati. Što da kažem, sva sreća pa je lopta ušla u mrežu.”

Spomenuo si neke probleme s protočnosti u napadu, to nas je mučilo i na SP u Njemačkoj?

“Da, ne bih sad govorio da je napad bio tolko loš. Mislim da smo loše odigrali obranu koja je naš forte. Opet ponavljam, nismo bili pravi, ali u nedjelju igramo u Zadru i nadam se da ćemo popraviti dojam.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.