(VIDEO) Efes Velimira Perasovića slavio u Kaunasu, povećali izglede za završnicu Eurolige

Foto: fah

Košarkaši Anadolu Efesa pod vodstvom bivšeg hrvatskog izbornika Velimira Perasovića izborili su važnu gostujuću pobjedu u Kaunasu, gdje su u utorak svladali domaći Žalgiris sa 76-68 u utakmici 27. kola Eurolige te tako povećali svoje izglede za plasman među osam momčadi koje će se plasirati u doigravanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč neočekivanom domaćem poraz od Maccabija 79-81, do koje su Izraelci došli košem Landesberga u posljednjoj sekundi, momčad Fenerbahčea će zasigurno biti među onima koje će se naći u četvrtfinalu.

Foto: fah

Tamo neće biti njemačkog Brose Basketsa koji je na svom parketu doživio težak poraz 71-96 od španjolske Baskonie. Hrvatski košarkaš Leon Radošević je za njemačku momčad postigao pet koševa uz po jedan skok i asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

Atenski Panathinaikos je bio jedina momčad koja je u utorak slavila na svom parketu, a svladali su posljednjeplasirani milanski Emporio Armani sa 74-61. U momčadi talijanskog prvaka, kojeg vodi hrvatski stručnjak Jasmin Repeša, nije bilo našeg reprezentativca Krunoslava Simona koji je propustio posljednjih pet euroligaških kola zbog ozljede.

Euroliga – 27. kolo
Fernebahče – Maccabi Tel Aviv 79-81
Žalgiris – Anadolu Efes 68-76
Brose Baskets – Baskonia 71-96
Panathinaikos – EA7 Milano 74-61

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.