(VIDEO) Francuska fantastičnom igrom ‘razbila’ Paragvaj, s tri gola briljirao Olivier Giroud

Foto: fah

Francuska nogometna reprezentacija u prijateljskoj utakmici ”razbila” je reprezentaciju Paragvaja. Bilo je 5:0 za Francuze, aktualne europske doprvake, koji su pomeli inače neugodni Paragvaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jednoj jednosmjernoj utakmici briljirao je napadač Arsenala Olivier Giroud koji je kompletirao hat-trick golovima u 6., 13. i 69. minuti. Četvrti pogodak za Francusku zabio je Sissoko u 76. minuti, samo minutu nakon toga konačnih 5:0 djelo je najboljeg igrača Francuske i Atletico Madrida Antoinea Griezmanna.

Ovog petka igrana je još jedna prijateljska utakmica, Sjeverna irska slavila je protiv Novog Zelanda s minimalnih 1:0. Pogodak odluke zabio je Boycea u šestoj minuti utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.