(VIDEO) Heroj dana: Brzom reakcijom spasio život igraču protivničke momčadi

Foto: Snimka zaslona

Nažalost nesreće, pa i one najteže, se u sportu relativno često događaju, gotovo ih je nemoguće izbjeći. Na utakmici češke nogometne lige Bohemian-Slovácko nogomet je ostao u drugom planu. Naime, golman domaće momčadi Martin Berkovic doživio je nesreću, a život mu je spasio nogometaš iz protivničkog kluba, Fransis Kone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesretni Benkovic se tijekom utakmice sudario sa svojim igračem Danielom Krchom te je bez svijesti ostao ležati na travnjaku. Nakon sudara u pomoć mu je prvi priskočio Fransis Kone, koji je golmanu izvukao jezik i okrenuo ga na stranu. i tako mu spasio život. “Ovo je četvrti put da se ovako nešto događa pred mojim očima. Ranije sam pomogao igračima u Tajlandu i Africi. Uvijek nakon sudara ih ‘provjerim'”, rekao je Kone, prenosi 101greatgoals.com. Naravno, heroju dana zahavalio je i  nesretni Benkovic.

“Hvala Francisu Koneu što mi je danas spasio život”, rekao je je vratar Bohemiansa, koji se još jednom, ovog puta porukom na Facebooku, zahvalio  čovjeku koji mu je spasio život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.