(VIDEO) HRT-ov Mićo Dušanović vratio se u 1989. i misli da opet radi za Jugoslavensku radioteleviziju

Foto: HRT, snimka zaslona

“Teško je izgubiti u finalu, ali ostaje ‘nam’ srebro. I to je velika medalja – to je najveći uspjeh srpske odbojke”, rekao je vodeći sportski komentator HTV-a Mićo Dušanović, u izravnom TV prijenosu ženskog finala u odbojci, između Kine i Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TV urednik i voditelj Velimir Bujanec gledao je HRT, prijenos ženskog odbojkaškog finalnog susreta Kina-Srbija na OI u Riju i snimku sporne izjave stavio je na svoj facebook profil koji možete pogledati u nastavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.