(VIDEO) HSV lako protiv Kramarićevog Hoffenheima

Foto: fah

U susretu 13. kola njemačkog nogometnog prvenstva HSV je pobijedio Hoffenheim 3-0 osvojivši važne bodove u borbi za prvoligaški spas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćin je stigao do pobjede golovima Kevina Akpogume (6-ag), Filipa Kostića (75) i Gideona Junga (88).

Foto: fah

Za HSV je to bila tek druga pobjeda u posljednjih 11 kola. Za goste je od 64. minute igrao hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HSV je nakon ove pobjede skočio na 15. mjesto sa 13 bodova, dok je Hoffenheim ostao na sedmom mjestu sa 20 bodova. U vodstvu je Bayern sa 29 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.