(VIDEO) Kaos na Poljudu nakon debakla u Europi: Je li pukla ljubav između Torcide i onih koji upravljaju Hajdukom?

Foto: fah

Nakon Hajdukovog sramotnog poraza (1:3) u 1. pretkolu Europske lige na Poljudu od skromne malteške Gzire i to poslije vodstva od 1:0 te 2:0 iz prve utakmice, navijači splitskog kluba blago rečeno su ljuti. Nezadovoljni navijači nakon utakmice, koja će se dugo pamtiti i to, dakako, u negativnom kontekstu, nasrnuli su na svečanu ložu, no, zaštitari su spriječili fizički sukob,  dok je nekoliko navijača ušlo na poljudski travnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa sjeverne tribine, na kojoj se nalaze možda i najvjerniji navijači Hajduka, 30-tak navijača probilo se do tartan staze, policija ih je u posljednji trenutak zaustavila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na sve što se događa na Poljudu nakon debakla protiv Gzire I preranog te šokantnog ispadanja iz Europe neki tvrde kako je pukla ljubav između Torcide i aktualne Uprave kluba. Bolje rečeno, između navijača i onih koji upravljaju klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.