Video koji je Šime Vrsaljko objavio nakon što su slomili Liverpool, a onda ga obrisao

Foto: Snimka zaslona

Nogometaši Liverpoola jučer su iznenađujuće poraženi na gostovanju kod Atletica u Madridu. Bilo je 1:0 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka za momčad za koju je sjajno odigrao i hrvatski nogometaš Šime Vrsaljko, nažalost, Dejan Lovren nije bio ni na klupi Liverpoola. Uzvrat je, naravno, na Anfieldu, a Liverpool je bez obzira na poraz i dalje favorit za prolaz u četvrtfinale, iako je sve više onih koji smatraju da to neće ići tako lako kako su se možda neki nadali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrsaljko je sinoć, kako smo već pisali, odigrao sjajnu utakmicu, a malo je nedostajalo da iznudi crveni karton za jednog od najboljih krilnih napadača svijeta u ovom trenutku, Sadia Manea, kojeg je u prvom poluvremenu sjajno čuvao. Vrsaljko je zbog pokušaja da iznudi crveni za Manea izazvao ljutnju trenera Liverpoola Jurgena Kloppa, ali i bijes Liverpoolovih navijača.

Nakon utakmice ne Instagramu je Šime  objavio snimku slavlja. Na snimci se vide nogometaši Atletica kako na treningu pjevaju pobjedničku pjesmu te mašu majicama, navijanje svojih suigrača predvodi hrvatski reprezentativac.

Vrlo brzo nakon objave Vrsaljko je video obrisao, no, španjolski El Chiringuito vrlo brzo je isti video objavio na svom Twitter profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.