(VIDEO) Zlatko Dalić: ”Radim u svojoj reprezentaciji, u svojoj državi, to je ono što meni nema cijenu”

Foto: Snimka zaslona

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić, i nogometaš Chelseaja, Mateo Kovačić, dali su intervju za UEFA-u. Naravno, jedna od glavnih tema je bilo i predstojeće Europsko prvenstvo, kao i općenito hrvatska reprezentacija, srebro na Svjetskom prvenstvu prije dvije godine u Rusiji… Hrvatska i na predstojećem Euru ima velike ambicije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalić je priznao kako se puno toga promijenilo u njegovoj karijeri otkad je izbornik hrvatske reprezentacije: ”Nije to više rad kao u klubu, radim u svojoj reprezentaciji, u svojoj državi, to je ono što meni nema cijenu. Prošli smo sjajan period i sad smo opet napravili dobru stvar. Situacija nije bila sjajna, bilo je puno podjela oko reprezentacije, puno se igralo na praznim stadionima, a sada se reprezentacija vratila svom narodu”, kazao je više nego uspješni izbornik Vatrenih.

Svoje mišljenje o izborniku Zlatku Daliću dao je Mateo Kovačić, koji igra sjajno otkad je iz Reala prešao u londonski Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Naš izbornik je dosta smiren čovjek, vodi Hrvatsku na pravi način i nadam se da će tako nastaviti”, rekao je Mateo Kovačić.

Izbornik Dalić govorio je o svojoj karijeri prije nego li je postao izbornikom, tvrdi kako u reprezentaciju nije došao bez razloga.

“Ja sam 12 godina sam konstantno radio i napravio rezultate, gradio sam ime i karijeru. Sad zbog rezultata koje imamo ja živim najljepše sportske dane svoje karijere”, zaključio je hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.