(VIDEO) Kolinda Grabar-Kitarović posjet SAD-u počela u Clevelandu ‘treningom’ sa Stipom Miočićem

Foto: snimka zaslona

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović višednevni posjet SAD-u počela je u Clevelandu i to zanimljivo – sportski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odradila je trening s najpoznatim Hrvatom iz Clevelanda – Stipom Miočićem, svjetskim prvakom u UFC-u u teškoj kategoriji.

Predsjednicu je ugostio u teretani u kojoj trenira već 20 godina, upoznao ju sa članovima svoje obitelji i svojim timom.

Razmijenili su i darove – predsjednica je dobila boksačke rukavice s njegovom potpisom, a Stipe Miočić nacionalni nogometni dres s njegovim imenom.Predsjednica je Stipu Miočića zamolila da poruči hrvatskoj mladosti, djeci, koliko je važna uloga sporta i zdravog života, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte video:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.