(VIDEO) Kovača pitali o sramotnoj snimci Bayernove zvijezde: Evo što je odgovorio!

Foto: Instagram

Nogometaš Bayerna Franck Ribery objavio je snimku s večere u Dubaiju na kojoj uživa sa suprugom. Na meniju mu je bio luksuzni odrezak umočen u 24-karatno zlato u vrijednosti 1,200 eura i time se pohvalio na svome Instagram profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

No better way to start the year than with a dash of salt and a visit to my Turkish brother ???? #SaltBae #fr7? #ELHAMDOULILLAH??♥️ @nusr_et

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavu dijeli Franck Ribéry (@franckribery7)

Nakon ovog videa uslijedile su kritike, a Ribery je uzvratio uvredama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U 2019. godini supruga i ja se nećemo ustručavati. Počet ćemo sa svim zavidnima, mrziteljima, svima onima koji su nastali iz probušenoga kondoma. Je*em vaše majke, vaše bake i čitavo vaše porijeklo. Ništa ja vama ne dugujem, dugujem svoj uspjeh isključivo Bogu, sebi i onima koji su vjerovali u mene. Svi vi ostali samo ste kamenčić u mojoj čarapi!”, objavio je.

Zatim se usmjerio na novinare: “”Svim pseudonovinarima koji su me kritizirali (samo da prokomentiram posljednji primjer – usuđuju se prozivati me zbog onoga što jedem za svoje novce!) poručujem ovo: zašto niste pisali o meni kad sam donirao velik novac (a odgojen sam da dijelim novac potrebitima)? Ne, vi radije pišete o mojem obiteljskom odmoru, promatrate sve što radim, što jedem itd. Da, uvijek ste tu radi takvih banalnosti!”.

“Otuširao sam se, pojeo, popio svoju kavu i sada sam ovdje za vas!”, objavio je kao poruku kritičarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O svemu ovome novinari su pitali i Niku Kovača, trenera Bayerna, koji je poručio: “Može li mi itko pokazati tu snimku?”.

“Svatko odlučuje za sebe. To je demokratski. Ne smijemo odmah osuđivati. Uvijek treba poći od sebe, a zatim gledati druge, ako uopće i treba gledati druge”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.