(VIDEO) Lazio pobjedom skočio na četvrto mjesto Serie A, sve bitno dogodilo se u posljednjih pola sata

Foto: fah

U posljednjem susretu 28. kola talijanskog nogometnog prvenstva Lazio je pobijedio Torino 3-1 i probio se na četvrto mjesto Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

Sve bitno na utakmici dogodilo se u posljednjih 35 minuta.

Domaćin je poveo u 56. minuti golom Ciro Immobilea, no u 72. minuti je izjednačio Maxi Lopez. Lazio je u novu prednost doveo Keita Balde Diao sjajnim pogotkom u 87. minuti, a pobjedu ‘nebesko-plavih’ potvrdio je Felipe Anderson u 90. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lazio je ovom pobjedom preskočio Inter i sada je četvrti sa 56 bodova, dva više od Intera. Trećeplasirani Napoli, koji drži zadnje mjesto koje osigurava Ligu prvaka, ima četiri boda više. Prva dva mjesta drže Juventus (70) i Roma (62).

Torino je ostao deseti sa 39 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.