(VIDEO) Legendi to nije trebalo: Zašto je Rooney postupio nekorektno i odbio Radoševića na prepunom Poljudu?

Foto: Twitter

Hajduk je sinoć nakon velike borbe, u spektakularnoj utakmici i još boljoj atmosferi, odigrao 1:1 protiv moćne i skupe engleske momčadi Evertona. Splićani su tako ispali u play-offu Europske lige, ali su skupo prodali svoju kožu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najboljih u redovima Hajduka bio je Josip Radošević. Radošević se borio svih 90 minuta, a u 42. minuti dvoboja zabio je i prekrasan pogodak za vodstvo s trideset metara, bombom pogodio mrežu gostiju. Everton je početkom nastavka uspio izjednačiti nevjerojatnim golom Sigurdssona, ali i uz pogrešku golmana Hajduka. No, ni nakon toga se Hajduk nije predao, borili su se dečki do kraja uz potporu sjajne Torcide.

Nakon utakmice Radošević je otrčao do legendarnog engleskog nogometaša Waynea Rooneyja i tražio ga dres, Rooney mu je dres poklonio, a kad mu je Radošević htio dati svoj, kako se to već radi i takvim slučajevima, Rooney ga je jednostavno odbio.  Poprilično nekorektno, možda i nesportski, zar ne?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.