(VIDEO) Je li Bayern ‘pokraden’ u Madridu u prvom poluvremenu?

Foto: Twitter

U tijeku je finale prije finala, uzvratni susret polufinala Lige prvaka između Reala i Bayerna na Santiago Bernabeu. Kao i prije nekoliko dana u Njemačkoj Bayern je poslije prvih 45 ostavio puno bolji dojam, međutim, završilo je tek 1:1, a Nijemci su navodno teško oštećeni, reći će mnogi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj uitakici na Allianz Areni bilo je 2:1 za Real, dakle, Bayernu treba barem jedan gol za preokret, dva za prolaz. Teško ostvarivo, ali ne i nemoguće.

Počelo je sjajno, a onda je svoje prste umiješao turski sudac Cakir. Naime, kapetan Reala Sergio Ramos u kaznenom prostoru srušio je Lewandovskog, međutim, sudac nije svirao najstrožu kaznu. Ako je ono protiv Juventusa u četvrtfinalu na Santiago Bernabeu bio kazneni udarac za Real, onda je ovo isto tako za Bayern. Je li Bayern oštećen?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nje to, nažalost, bila jedina pogreška, ili navodna pogreška suca. Naime, u zadnjim sekundama prvog dijela lopta je pogodila u ruku Marcela, gosti su tražili jedanaesterac, sudac je samo odmahnuo rukom.  Realu bliski mediji tvrde kako se radi o ruci uz tijelo, dok će većina reći da je ruka Realovog igrača bila u neprirodnom položaju.

Podsjetimo, Bayern je poveo već u  3. minuti preko Kimmicha, međutim, nakon lijepe akcije, u kojoj je sudjelovao Kovačić, Real je preko Benzeme izjednačio.
Recimo kako su od prve minute u dresu Reala krenuli Luka Modrić i Mateo Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.