(VIDEO) Je li ovo najljepši, ali i najšokantniji autogol u povijesti nogometa?

Foto: Snimka zaslona

Zanimljiv događaj dogodio se u švicarskom nogometu. Naime, Pully je igrao utakmicu svog nižerazrednog Kupa protiv Renensa, kod rezultata 1:2 nesretni defenzivni nogometaš Adrien Gulfo htio je raščistiti jednu potencijalnu neugodnu situaciju pred vlastitim golom, umjesto toga napravio je dvije kardinalne pogreške. Postigao je možda i najatraktivniji autogol u povijesti nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesretni obrambeni nogometaš loše je primio loptu kod reakcije na centaršut, a zatim je škaricama poslao loptu u vlastitu mrežu. Golman je bio nemoćan koliko i šokiran. Poslije ovakvog spektakularnog pogotka Adrien Gulfo je dobio pomoć i potporu prijatelja, njegovi suigrači su uspjeli uz postizanje dva pogotka izboriti na kraju remi (3:3) te su tako izbjegli poraz, a onda su uz bolje izvođenje kaznenih udaraca izborili finale (4:3).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.