(VIDEO) Manchester City u četvrtfinalu FA kupa, gosti poveli, dobro se držali pola sata, a onda je krenula kanonada

Foto: fah

Nogometaši Manchester Cityja izborili su plasman u četvrtfinale FA kupa nakon što su u ponovljenom ogledu osmine finala pobijedili drugoligaša Huddersfield Town sa 5-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi susret koji je igran na John Smith’s stadionu završio je bez golova, no uzvrat na Etihadu nije ponudio previše drame.

Gosti su poveli u 7. minuti golom Harryja Bunna i dobro se držali pola sata. No ‘Građani’ su do konca prvog dijela okrenuli rezultat s tri gola, a strijelci su bili Leroy Sane (30), Sergio Aguero (35-11m) i Pablo Zabaleta (38).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku susreta City je potvrdio pobjedu s još dva gola, a strijelci su bili Aguero (73) i Ihenacho (90).

City će u četvrtfinalu gostovati kod Middlesbrougha, a u preostalim susretima četvrtfinala sastaju se Arsenal – Lincoln City, Tottenham – Millwall i Chelsea – Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.