(VIDEO) Miletić (Most): ‘Ime navijača koji je spasio stotine objavljeno je odmah po uhićenju, a ime novinara osumnjičenog za pedofiliju se skrivalo’

Foto: snimka zaslona

Zastupnik Mosta Marin Miletić govorio je u Saboru o nekoliko važnih tema – navijačima, Škalameri i o medijima koji štite novinara osumnjičenog za pedofiliju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Događa se diskriminacija navijača. Armada na sjevernu tribinu na može doći jer kažu zabranjeno je nošenje maske. Onda ti isti navijači na centralnu tribinu ne mogu doći ako nemaju maske. Tko će preuzeti odgovornost”, zapitao se Miletić. Opisao je koliko navijači troše novca jer vole svoje klubove.

Upozorio je na slučaj Škalamera, navijača koji je besprijekoran i ima stotine spašavanja , i usporedio ga sa slučajem novinara Jutarnjeg lista osumnjičenog za pedofiliju rekavši kako su Škalamerino ime svi donosili na naslovnicama, a ime novinara skrivali.

> Kaznenu prijavu protiv Škalamere podnijelo je Srpsko narodno vijeće

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> 3. kolovoza 2018. Zagreb – skandalozna izjava Pupovčevog SNV-a o Oluji i oslobođenju Hrvatske od velikosrpskog terora!

> (VIDEO) Obrat u istrazi glede HGSS-ovca optuženog za napad na nacionalnoj osnovi: Susjed snimio sukob

> Odvjetnik Hodak za Narod.hr: ‘Što je s kaznenom prijavom protiv Arsića da će izbost čovjeka nožem zbog štanda na tržnici’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostatak izlaganja pogledajte ovdje:

Zbog sumnje na pedofiliju uhićen novinar Jutarnjeg lista Dan Figenwald: Zašto mediji to skrivaju?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, novinar Dan Figenwald koji je za Jutarnji list pisao “Skijašku patrolu Jutarnjeg lista” uhićen je zbog sumnje na pedofiliju.

Narod.hr doznao je zapravo staru vijest, za koju na žalost ni javnost nije doznala. Zašto mediji poput Jutarnjeg lista ili Večernjeg lista za koje je radio nemaju obvezu informirati javnost o ovom slučaju, a čine to o brojnim osumnjičenima za najrazličitije druge stvari. Također, Figenwald je po svemu sudeći putem autoriteta rada za te medije pristupao djevojčicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.