(VIDEO) Modrić nakon godine iz snova progovorio o reprezentaciji: ‘Odlučio sam sa srcem, bit ću tu dok me trebaju’

Foto: HRT

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić u ekskluzivnom razgovoru za HRT govorio je fenomenalnoj 2018. godini i što mu svi ti uspjesi znače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Trofeje držim na jednoj svojoj stalaži u kući, ali čini se da ću je morati malo proširit”, rekao je kroz smijeh na početku razgovora Luka Modrić.

Luka Modrić je ove godine uz Ligu prvaka i srebro u Rusiji, osvojio sve pojedinačne nagrade. Imali motivacije za nove izazove?

“Svi mi volimo osvajati trofeje, kako kolektivne tako i pojedinačne, onda i apetiti postanu još veći, a sigurno ih neće ponestati jer želiš opet sve to proživjeti”, rekao je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postoji li trenutak kad je osjetio da će postati jedan od najvećih nogometaša današnjice?

“Kroz karijeru, kroz taj nogometni put ima dosta tih malih stepenica, malih trenutaka gdje se nešto dogodi, gdje osjetiš da ideš u dobrom smjeru. Ne mogu izdvojiti jedan trenutak, nego je to spoj puno tih malih stvari gdje osjećaš da bi mogao doći na veliku pozornicu”, objasnio je Modrić.

Ostaje li u reprezentaciji?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moram biti iskren, ja sam odlučio sa srcem. Koliko god drugi govore i misle da je ovo bio idealan trenutak da se oprostim od reprezentacije, ja to tako ne mislim. Srebro iz Rusije, bez obzira na to što će se događati u budućnosti, ništa ne može potamniti. Uživam i guštam igrati za reprezentaciju i bit ću tu dok god budem mogao”, jasan je bio kapetan Vatrenih.

“Sve bi nagrade zamijenio da smo mogli osvojiti to Svjetsko prvenstvo, ali nažalost nije se desilo. Tu tugu neosvajanja zamijenila je sreća kad smo vidjeli sve naše ljude, kad smo doživjeli onakav doček”, kazao je Modrić.

Cijeli razgovor s Lukom Modrićem pogledajte u prilogu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.