(VIDEO) Morbidne scene s nogometnih travnjaka: Navijači u najvećem danskom derbiju gađali gostujuće igrače mrtvim štakorima!

Foto: Snimka zaslona

Iako iz Danske i skandinavskih zemalja ne dolaze tako često vijesti o neredima na stadionima te neprimjerenom ponašanju navijača, barem je takva percepcija u javnosti, oni se ipak događaju. Naime, najveći danski derbi između Brondbya i Kopenhagena završio je pobjedom gostiju, koji su tako pobjegli glavnom konkurentu na čak 13 bodova prednosti samo sedam kola do kraja prvenstva.  Derbi će ostati upamćen manje po nogometu, a više po jednoj morbidnoj sceni kakve ne pamtimo sa sportskih terena kako ih volimo zvati ”razvijenih zemalja.’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, navijači domaćeg kluba, dakle, Brondbya, razočarani i ogorčeni činjenicom da njihov klub definitivno gubi korak s Kopenhagenom tijekom jednog kornera bacili su na travnjak, prema gostima, dva mrtva štakora. U prvi mah su nogometaši Kopenhagena zastali u čudu, nisu mogli vjerovati što se događa, a onda su mrtve životinje nogama šutnuli izvan igrališta. Takva morbidna diverzija navijača domaće momčadi nije omela goste koji su pobijedili s 1:0 golom Verbiča u 65. minuti. Druga je to uzastopna titula Kopenhagena, 12. ukupno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.