(VIDEO) Nakon što je europski prvak srušen u Madridu Klopp poručio: ”Još nije gotovo, dobrodošli na Anfield”

Foto: fah

Prvak Europe, ove sezone furiozni Liverpool, iznenađujuće je poražen u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u Madridu kod Atletica. Rezultat 1:0 vrlo je nezgodan za Liverpool, naime, engleski klub mora na Anfieldu zabiti dva gola, a ne primiti niti jedan za prolaz.  Neće biti lako, Simeone je stvorio čvrstu momčad koja teško prima golove. Pogodak odluke zabio je Saul Niguez u četvrtoj minuti utakmice, a domaćin je defenzivnom igrom stigao do velikog rezultata, koji ih može odvesti i do četvrtfinala Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo se nije trebalo dogoditi, ali dogodilo se. Borba kakvu smo očekivali, i atmosfera također. Sviđaju mi se neki dijelovi naše igre, ali ovo je samo 1:0 na poluvremenu, drugo igramo na našem stadionu”, nakon utakmice kazao je njemački stručnjak na klupi Liverpoola, Jurgen Klopp.

No, Nijemac ne gubi nadu, uostalom zašto i bi? Liverpool je ove sezone u bezbroj navrata dokazao da može pobijediti sve, i to uvjerljivo.

“U redu je, gubimo 1:0 na poluvremenu, ali imat ćemo najdužu moguću pauzu na poluvremenu i probat ćemo to iskoristiti. Morate biti i vrlo jak sudac u ovakvoj atmosferi jer već u prvih pola sata njihova tri igrača su padala na zemlju, ne znam zbog čega.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klopp je na kraju pokušao detektirati probleme u svojoj momčadi. Za Liverpool bi bio strašan udarac ako bi već ispali na startu nokaut faze Lige prvaka.

“Nedostajala nam je igra u zadnjoj trećini, branili su se svime što su imali. Njihova obrana u šesnaestercu je bila nevjerojatna. Kada gubite 1:0 protiv njih… I 0:0 s njima bi bio dobar rezultat”, kazao je njemački stručnjak te je poslao za kraj zanimljivu poruku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Welcome to Anfield ( u hrvatskom prijevodu – dobrodošli na Anfield). Još nije gotovo.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.