(VIDEO) NBA: Dallas prekinuo niz od šest poraza

Foto: fah

Sinoć su u NBA odigrane četiri utakmice, Dallas Mavericks su sa 119-100 svladali Washington Wizardse, Portland Trail Blazersi su sa 118-103 bili bolji od Milwaukee Bucksa, Charlotte Hornets od Atlanta Hawksa, a Brooklyn Nets od Phoenix Sunsa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dallas je do pobjede stigao u zadnjoj četvrtini prekinuvši tako niz od šest poraza. Rookie Luka Dončić je u pobjedi domaće momčadi ubacio 23 koša uz šest skokova i tri asistencije. Kod Washingtona najbolji je bio John Wall sa 24 koša.

Portland je do domaće pobjede protiv Milwaukeeja predvodio raspoloženi CJ McCollum koji je utakmicu završio sa 40 koševa. Bucksima, koji su druga momčad Istoka, ovo je tek drugi poraz u deset utakmica od početka sezone. U redovima Bucksa najbolji je bio Giannis Antetokounmpo sa 23 koša, devet skokova i 6 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Charlotte Hornets su sa 113-103 kod kuće pobijedili Atlanta Hawkse. Kemba Walker je bio najučinkovitiji u redovima Hornbetsa sa 29 ubačaja i sedam asistencija.

Brooklyn Netse su sa 104-82 svladali Phoenix Sunse, a predvodio ih je Caris LeVert sa 26 koševa. Sunsima je ovo osmi poraz u deset utakmica i zadnja su momčad Zapada. Dragan Bender nije ulazio u igru za Phoenix kojeg je predvodio Devin Booker sa 20 ubačaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.