(VIDEO) NBA: Denver i Toronto izjednačili

Foto: fah

Toronto Raptors su sinoć pobjedom nad Philadelphia 76ers izjednačili na 2-2 u polufinalu Istočne konferencije, a slična je situacija i u Zapadnoj konferenciji gdje su Denver Nuggets, svladavši Portland Trail Blazerse, također došli na 2-2 u seriji na četiri pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Denver Nuggets su u gostima sa 116-112 bili bolji od Blazersa, a do pobjede ih je vodio Jamal Murray koji je utakmicu završio sa 34 koša

Uz njega je ponajbolji pojedinac u redovima Nuggetsa bio i Nikola Jokić koji je upisao triple-double sa 21 poenom, 12 skokova i 11 asistencija. Paul Millsap je dodao 21 koš i 10 skokova za Denver koji je domaćin Portlandu u utorak u petoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CJ McCollum je zabio 29 koševa, a Damian Lillard 28 za Blazerse.

Toronto je također u gostima sa 101-96 svladao Philadelphiju, a nazaslužniji za to bio je sa 39 ubačaja, 14 skokova i pet asistencija Kawhi Leonard.

Kod Philadelphije najbolji je bio Jimmy Butler sa 29 koševa i 11 skokova, a JJ Reddick je dodao 19 koševa. Peta utakmica se igra u utorak u Torontu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ISTOČNA KONFERENCIJA

Philadelphia 76ers – Toronto Raptors 96-101
(momčadi su izjednačene na 2-2)

ZAPADNA KONFERENCIJA
Portland Trail Blazers – Denver Nuggets 112-116
(momčadi su izjednačene na 2-2)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.