(VIDEO) NBA doigravanje: Boston i Washington u drugom krugu, Bogdanović ubacio 10 koševa

Foto: fah

Košarkaši Bostona i Washingtona slavili su noćas u gostima te su se plasirali u drugi krug doigravanja NBA lige, gdje će se međusobno sučeliti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Washington Wizardsi su dobili Atlantu sa 115-99, te su seriju okončali sa 4-2 u pobjedama. Ponovno je briljirao bekovski dvojac Wizardsa John Wall i Bradley Beal, koji su zajedno ubacili 73 poena.

John Wall skupio je 42 koša i 8 asistencija, a Bradley Beal je dodao 31 poen. Dobar je bio i Markieff Morris sa 17 koševa, a hrvatski reprezentativac u dresu Washingtona Bojan Bogdanović bio je četvrti strijelac momčadi. On je za 25 minuta upisao 10 koševa (šut 3-6) i 2 skoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Atlante najbolji su bili Paul Millsap sa 31 poenom i Dennis Schroder sa 26.

Boston Celticsi, koji su izgubili prve dvije utakmice na domaćem parketu, nanizali su nakon toga četiri pobjede i eliminirali Chicago Bullse. U gostujućoj pobjedi 105-83 svih pet Bostonovih startera imali su dvoznamenkasti učinak, a predvodio ih je Avery Bradley sa 23 poena. Gerald Green ubacio je 16, a Jae Crowder, Isaiah Thomas i Al Horford po 12 koševa.

Najbolji košarkaš Chicaga Jimmy Butler, koji ima problema sa koljenom, zabio je 23 koša, dok je Robin Lopez dodao 10 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U uzbudljivoj završnici LA Clippersi su u gostima dobili Utah Jazz sa 98-93, čime su rezultat u pobjedama poravnali na 3-3, a odlučujuća utakmica igrat će se u nedjelju u Los Angelesu.

Mogli su domaćini izboriti produžetak, ali kod vodstva Clippersa 96-93 četiri sekunde prije kraja krilni igrač Jazza Joe Johnson promašio je tricu, a potom je Chris Paul sa dva slobodna bacanja zapečatio pobjedu Clippersa.

Chris Paul je upisao 29 poena i 8 asistencija, a vrijedi izdvojiti i učinak centra DeAndrea Jordana, koji je ostvario 13 koševa i 18 skokova. Kod Utah Jazza Gordon Hayward zabio je 31, a George Hill 22 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.