(VIDEO) NBA finale: Toronto Raptors poveo 2-1

epa07613832 Golden State Warriors guard Stephen Curry (2-L) goes to the basket as Toronto Raptors guard Kyle Lowry (C) defends during the first half of the NBA Finals game one at Scotiabank Arena in Toronto, Canada, 30 May 2019. EPA/WARREN TODA SHUTTERSTOCK OUT

Košarkaši Toronto Raptorsa pobijedili su u Oaklandu momčad Golden State Warriorsa sa 123-109 i tako u trećoj utakmici poveli s 2-1 u finalnoj seriji NBA doigravanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raptorsi su vodili na kraju svake četvrtine, a njihova zvijezda Kawhi Leonard bio je najuspješniji u redovima gostiju s 30 bodova i sedam skokova. Stephen Curry iz Golden State Warriorsa bio je najbolji strijelac utakmice sa 47 koševa.

Četvrta utakmica finala bit će odigrana također u Oracle Areni u Oaklandu u noći sa petka na subotu, u 3 sata ujutro po srednjoeuropskom vremenu, a onda se serija ponovno seli u Toronto, gdje će 11. lipnja biti odigrana peta utakmica finala doigravanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA finale – 3. utakmica

Golden State – Toronto 109-123
(Toronto vodi s 2-1 u seriji na četiri pobjede)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.