(VIDEO) NBA liga: Vrlo dobar nastup Darija Šarića u visokom porazu Philadelphia 76-ersa

Foto: fah

Košarkaši Philadelphia 76-ersa u svom su drugom ovosezonskom nastupu u NBA ligi pretrpjeli visoki 72-104 domaći poraz od Atlanta Hawksa, a hrvatski reprezentativac Dario Šarić uklopio se u sivilo svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šarić, koji je krenuo u početnoj petorci Sixersa, na terenu je proveo 26:24 minute i za to vrijeme postigao pet koševa (šut za dva 1-6, trica 1-3) uz četiri skoka i dvije asistencije.

Joel Embiid i Sergio Rodriguez ubacili su po 14 poena za Philadelphiju, dok su Paul Millsap sa 17 i Kyle Korver sa 15 ubačaja bili najefikasniji kod Atlante.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.