(VIDEO) NBA: Sjajni Bogdanović predvodio Pacerse u pobjedi nad Clippersima

Foto: fah

Bojan Bogdanović bio je najbolji strijelac Indiana Pacersa koji su sinoć sa 109-104 svladali Los Angeles Clipperse, dok su u dvoboju Cleveland Cavaliersa Ante Žižića i Phoenix Sunsa slavikli Cavsi sa 120-95.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogdanović je u 33 minute na terenu zabio 28 koševa (šut iz igre 12/18, trice 3/6) i upisao pet skokova i tri asistencije. Victor Oladipo je dodao 18 koševa, a Taddeus Young 16.

Kod Clippersa najbolji je bio Lou Williams sa 27 poena i deset asistencija. Harris je ubacio 18 koševa, a Jordan 14 i 11 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ove pobjede Indiani (42-31) je potrebna još jedna ili poraz Pistonsa da osigural nastup u doigravanju. To se može dogoditi već u subotu ako Detroit izgubi od Chicago Bullsa, a ako ne, onda Pacersi mogu sami riješiti stvar pobjedom nad Miamijem u nedjelju na svom terenu.

Treća momčad Istoka Cleveland Cavaliersi nisu imali puno problema sa zadnjim na Zapadu Phoenix Sunsima koje su svladali sa 120-95. Cavaliers su imali prednost od 17 koševa na poluvremenu koju nisu ispuštali do kraja.

LeBron James je bio najučinkovitiji igrač utakmice sa 27 košev, šest skokova i devet asistencija, a
Kevin Love je dodao 20 koševa. Žižić je odigrao pet minuta za Cavse i zabio četiri koša (šut iz igre 2/2) te tome dodao dva skoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sunse su predvodili Troy Daniels sa 20 i Marquese Chriss sa 19 koševa. Bender je u 28 minuta upisao dva koša (šut iz igre 1/4, trice 0/3), tri skoka, jednu asistenciju i dvije ukradene lopte.

Golden State Warriors su sa 106-94 bili bolji od Atlanta Hawksa, no ova pobjeda će im ostaviti gorak okus jer je Stephen Curry, koji se upravo oporavio od ozljede gležnja, ozlijedio koljeno u sudaru sa suigračem JaValeom McGeejem u trećoj četvrtini.

Prve su pretrage pokazle da je Curry istegnuo lijevi medijalni kolateralni ligament.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do ozljede je Curry, koji je zbog ozljede gležnja propustio šest utakmica, zabio 29 koševa, a Nick Young je dodao 24.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.