(VIDEO) NBA: Veliko slavlje na ulicama Toronta nakon prekida dominacije Golden State Wariorsa

epa07647131 Toronto Raptors fans celebrate in Toronto, Canada, 13 June 2019, after the Raptors defeated the defending NBA Champions Golden State Warriors in NBA Finals game six played in Oakland, California, USA, to win their first NBA Championship. EPA/ANDREJ IVANOV

Tisuće navijača Toronto Raptorsa izašlo je prošle noći na ulice Toronta kako bi proslavili osvajanje povijesnog prvog NBA naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reptorsi su u šestoj utakmici finala pobijedili u gostima Golden State s 114-110 i postali prva kanadska momčad koja je osvojila NBA ligu. Slavlje u Torontu, ali i diljem Kanade, započelo je odmah nakon završetka utakmice. Središte Toronta pretvorilo se tijekom noći u jednu veliku navijačku zonu, a najčešće skandiranje bilo je “Mi smo sjever”.

“Tako to radimo mi na sjeveru”, napisao je na svom twitter profilu kanadski premijer Justin Trudeau. Raptorsi su prva kanadska momčad s naslovom u jednom od četiri najveća sjevernoamerička sporta nakon 26 godina i slavlja Toronto Blue Jaysa u baseball MLB ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika parada prvaka ulicama Toronta planirana je u ponedeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.