(VIDEO) Nemanja Matić pozirao ispod slike četničkog vojvode, Manchester United se snimkom pohvalio na Facebook stranici

Foto:Snimka zaslona

Nogometaši slavnog engleskog Manchester Uniteda trenutno se nalaze na pripremama u Australiji, pripremaju se za sezonu koja će za ovaj engleski klub početi za tridesetak dana. S nogometašima Manchestera, naravno, je i reprezentativac Srbije, Nemanja Matić, koji je iskoristio činjenicu da se nalazi u Perthu te je posjetio tamošnju srpsku zajednicu i nogometaše koji su okupljeni u lokalni klub White Eagles.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne bi tu bilo ništa sporno da se tom prilikom Matić nije fotografirao ispod fotografije četničkog vođe iz Drugog svjetskog rata i ratnog zločinca Draže Mihailovića, a Manchester United se s time pohvalio na svojoj Facebook stranici.

Podsjetimo na prošlost srpskog nogometaša, a o čemu su svojedobno pisali svi engleski mediji. Nemanja Matić svojedobno na utakmici protiv Chelesea nije htio nositi cvijet maka u čast poginulim britanskim vojnicima u Prvom svjetskom ratu. Matić je to učinio zato jer nije htio odati počast počast poginulim vojnicima zbog NATO-ovog bombardiranja Srbije 1999. U bombardiranju tadašnje Miloševićeve SR Jugoslavije sudjelovali su i britanski vojnici. Zanimljivo da je Nemanja Matić cvijet maka ipak nosio dok je igrao u Chelseaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.