(VIDEO) Nervozni Pep Guardiola pred kamerama i protiv VAR-a: ”Simuliranje, sve je to simuliranje”

Foto: fah

Kako smo već pisali nogometaši Manchester Cityja, inače protivnika zagrebačkog Dinama u grupnoj fazi Lige prvaka, rutinski su svladali Crystal Palace sa 2:0. No, nakon utakmice trener Cityja, Pep Guardiola, bio je izuzetno ljut kako na sebe, sve oko sebe, suca utakmice, VAR,  tako i na novinare. Naime, nakon što su ga pitali o poništenom kaznenom udarcu reagirao je vrlo sarkastično

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Kevina De Bruynea je u jednom duelu srušio Wilfried Zaha, bilo je to u drugom poluvremenu, glavni sudac utakmice Anthony Taylor odmahnuo je rukom i odbio je suditi jedanaesterac. Pitalo se i VAR, no, i video nadzor se složio s odlukom suca, dakle, nije bilo govora o kaznenom udarcu.  Međutim, Guardiola se ne slaže ni sa odlukom suca, ni sa VAR-om.

Nakon utakmice na tiskovnoj konferenciji trener Manchester Cityja bio je, kako smo već spomenuli, sarkastičan te je na taj način odgovarao na novinarska pitanja, pritom je lupkao vidno nervozan prstima po stolu.

Vratio se trener Manchester Cityja u bližu prošlost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guardiola je podsjetio na poništen gol Manchester Cityju protiv Tottenhama, tada je, podsjetimo, Aymeric Laporte igrao rukom u sudačkoj nadoknadi, Guardiola je podsjetio i na nedosuđeni jedanaesterac protiv Bournemoutha poslije prekršaja nad Davidom Silvom u kaznenom prostoru.

Trener Cityja sarkastično je ponavljao, što je iznenadilo novinare:

“Simuliranje, simuliranje, simuliranje. To je bilo simuliranje…”, kazao je Guardiola komentirajući nedosuđene jedanaesterce Cityju u proteklim kolima, a koji su označeni kao simuliranje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guardiola je sve to ponavljao nakon pitanja novinara je li Cityju nedosuđen čisti kazneni udarac.

“Svaki vikend je simuliranje. Bournemouth, danas. Protiv Tottenhama to su bile ruke, prave ruke u 94. minuti. Opet vam ponavljam, simuliranje.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su novinari spomenuli Guardioli da je frustriran on je ”priznao”:

“Naravno da jesam.”

Kako bi tek Guardiola reagirao, i koliko bi bio nervozan, da Manchester City nije pobijedio? Vjerojatno nervoza Pepa Guardiole proizlazi iz činjenice da Liverpool maršira suvereno prema naslovu, iako je prvenstvo tek u ranoj fazi. Naime, aktualni prvak Europe ima pet bodova prednosti ispred Manchester Cityja, ali i utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.