(VIDEO) Nikola Vlašić isključen u porazu CSKA

Foto: fah

Hrvatski reprezentativni veznjak Nikola Vlašić isključen je u 88. minuti susreta 26. kola ruskog nogometnog prvenstva u 0-2 (0-1) porazu CSKA na gostovanju kod Krasnodara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlašić je u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena dobio prvi žuti karton, da bi u 88. minuti po drugi put “požutio” te je morao napustiti travnjak.

Krasnodar je do pobjede kojom je preskočio CSKA na trećem mjestu ljestvice stigao golovima Utkina (7) i Stockija (55).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treći Krasnodar sada ima 46 bodova, dva više od četvrtog CSKA.

Na vrhu je Zenit iz Sankt Peterburga sa 57 bodova, osam više od drugog Lokomotiva iz Moskve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.