(VIDEO) Nogometaši SPAL-a pred svojim navijačima u Ferrari pobijedili Bolognu

Foto: fah

U prvoj utakmici 27. kola talijanske Serije A nogometaši SPAL-a su pred svojim navijačima u Ferrari pobijedili Bolognu s minimalnih 1-0 i privremeno pobjegli iz zone ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak za petu prvenstvenu pobjedu SPAL-a postigao je Alberto Grassi u 48. minuti.

Hrvatski nogometaš Lorenzo Šimić bio je na klupi za pričuve SPAL-a do 89. minute, kada je na desnom boku zamijenio Lazzarija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SPAL je od 10. minute imao igrača više, jer je Gonzalez dobio izravni crveni karton zbog prekršaja na rubu kaznenog prostora nad Antenuccijem, koji je sam išao prema vratima Bologne.n U samoj završnici dvoboja i SPAL je ostao s desetoricom igrača na terenu, jer je Mattiello dobio drugi žuti karton.

SPAL je sa 23 boda prestigao Crotone i trenutačno zasjeo na 17. mjesto, ali uz utakmicu više od Crotonea koji ima 21 bod. Bologna je ostala na 12. mjestu sa 33 boda. U vodstvu je Napoli sa 69 bodova, Juventus je drugi sa 65 i utakmicom manje. Treći Lazio ima 52, a četvrti Inter 51 bod. Roma je na petom mjestu sa 50 bodova.

U subotu će biti odigrane još dvije utakmice 27. kola. Lazio je domaćin Juventusu (18 sati), a Napoli dočekuje Romu (20.45).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.