(VIDEO) Odlazak jednog od najvećih! Ivano Balić večeras igra posljednju utakmicu!

Ivano Balić večeras igra posljednju profesionalnu utakmicu karijere, a u njegovom oproštaju od aktivnog igranja rukometa susreću se njegov Wetzlar i Göppingen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legenda hrvatskog, ali i europskog, svjetskog i olimpijskog rukometa, Ivano Balić, u petak prestaje biti igrač, no neće “nestati” iz rukometa nego će preuzeti posao koordinatora reprezentacija u Hrvatskom rukometnom savezu. Podsjetimo se njegovih najboljih trenutaka u reprezentaciji i klubovima za koje je igrao!

“Treba znati kada je vrijeme za odlazak. Sve me boli, a o ovoj sam odluci razgovarao i s obitelji i s prijateljima. Nakon toga je moja odluka postala konačna”, objasnio je Balić, član njemačkog Wetzlara za portal Hrsport.net.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U redovima Wetzlara proveo je zadnje dvije godine. Uvijek je isticao kako je odabrao sjajan klub za završetak karijere. Oproštajnu utakmicu dočekuje s bolovima u leđima, koji ga pate već dulje vrijeme, ali ne misli se predati nego će istrčati na parket po posljednji put. Kako je igrao u Bundesligi posljednje dvije godine možete pogledati u video prilogu – Maestro bio, Maestro ostao!

“Morat ću zaigrati, ipak mi je to zadnja utakmica karijere”, poručio je Balić, vlasnik svjetskog i olimpijskog zlata s Hrvatskom. U karijeri je branio boje Splita, Metkovića, Zagreba, Portland San Antonija, Atletico Madrida i sad na kraju bundesligaša Wetzlara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlazi jedan od Najvećih, ako ne i Najveći. Mi koji smo imali tu sreću gledati ga uživo ili preko TV ekrana zauvijek ćemo ga pamtiti kao najboljeg na svijetu.

Ivano, hvala ti za sve što si učinio za hrvatski rukomet i navijače!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.