(VIDEO) Ogorčeni Lionel Messi odbio medalju nakon isključenja u utakmici za 3. mjesto: ‘Sve je namješteno, Brazil će biti prvak’

Foto: Snimka zaslona

Najbolji nogometaš svijeta, prva zvijezda argentinskog nogometa, Lionel Messi, isključen je na utakmici za treće mjesto Copa Americe između Argentine i Čilea. Iako je njegovo isključenje bilo posve opravdano nakon utakmice ljutnja ga nije nimalo popustila te je poslije pobjede Argentine 2:1 rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Dobio sam crveni karton zbog svojih prijašnjih riječi o sucima na ovom prvenstvu. To je sramotno pa nisam htio uzeti medalju za treće mjestu jer ne želim biti dio korupcije…”, kazao je kapetan reprezentacije Argentine.

Podsjetimo, reprezentacija Argentine slavila je protiv Čilea 2-1 (2-0) te tako osvojila brončanu medalju na Copa Americi. Lionel Messi isključen je u 37. minuti nakon sukoba s Medelom, nakon utakmice odbio je uzeti zasluženo osvojenu medalju Argentine.

Argentina je do 37. minute i isključenja Messija vodila 2-0 golovima Aguera i Dybale, kapetan Argentine dobio je izravni crveni karton kada je kod izlaska lopte u gol aut malo ramenom odgurnuo kapetana na suprotnoj strani, Garyja Medela, Čileanac je tada naprasno reagirao i krenuo je u obračun s Messijem, sudac Vivar istog je trenutka, odlučno pokazo izravni crveni karton obojici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Ne sumnjam da će Brazil biti prvak ,sve je to namješteno. Ja uvijek govorim istinu, bez obzira na sve. Tako sam mirniji jer ne vidim smisao laži, a uostalom ne moram ni previše govoriti jer se sve jasno vidjelo kroz cijelu Copu”, poručio je vidno uzrujani Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.