(VIDEO) Okršaj igrača Tottenhama Mourinho komentirao riječima: ‘Ovo je prekrasno’

Foto: Twitter

Utakmicu 33. kola engleskog nogometnog prvenstva između Tottenhama i Evertona obilježila je neobična scena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je završilo prvo poluvrijeme došlo je do međusobnog sukoba igrača Tottenhama. Hugo Lloris je ušao u žustru raspravu s Heung Son-Minom. Došlo je do naguravanja, a razdvajali su ih suigrači.

“Ovo je prekrasno. Vjerojatno je to posljedica našeg sastanka i ako želite nekoga okriviti, onda sam to ja. Bio sam kritičan spram svojih dečki jer oni sami nisu bili dovoljno kritični. Tražio sam od njih da traže više kako od sebe samih tako i od suigrača. Svi vole Sona koji je momčadski igrač, ali u toj situaciji je kapetan procijenio da je morao dati više”, objasnio je Jose Mourinho nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.