(VIDEO) Pletikosu brine Caktaševa forma, hvali Nižića i Slugu

Foto: snimka zaslona

U uzbudljivom Jadranskom derbiju Hajduk i Rijeka su odigrali 1:1. Bivši vratar Hajduka i hrvatske reprezentacije Stipe Pletikosa je u emisiji Stadion analizirao veliki derbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk nema međulinijskog igrača, zbog toga Kopić pokušava igru premjestiti bliže suparničkom golu presingom. Brine me forma Radoševića i Caktaša, posebno Caktaša, koji bi trebao suigrače činiti boljima. On bi trebao biti Hajdukov Bradarić, ali trenutačno to nije. Hajduk onda igra na duge lopte na Saida, koji me iritira svojim padanjem i traženjem prekršaja. Od 17 duela dobio je samo četiri, to je problem, rekao je Pletikosa.

Dva pojedinca iskočila su u pozitivnom smislu, Nižić kod Hajduka i Sluga kod Rijeke.

S druge strane, impresionirao me Nižić. Nevjerojatno je kako je odradio ovu utakmicu ako znamo da je još u srijedu ujutro igrao u Americi. Zatvarao je odlično napade Rijeke i otvarao igru svoje momčadi. On je lider i daje sigurnost svojoj ekipi. Nastup u reprezantciji je san svakog igrača, a Nižić iz utakmice u utakmicu igra sve boplje. Oduševljen sam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U redovima Rijeke istaknuo je vratara: Pohvale zaslužuje i Rijekin vratar Simon Sluga, fascinirao me sigurnošću i svojom pojavom. Sluga je obranio nekoliko jako teških lopti, impresionirao je pojavom i sigurnošću. Imao je i nekoliko jako dobrih istrčavanja, jako dobro je čitao igru izvan svog kaznenog prostora. Ono što je jako bitno su bile dvije ključne obrane, u 75. i 92. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.